"А ми проти опозиції..."

Закінчення 2010 та початок Нового 2011 — цей період для України став дуже вирішальним і важливим. Як побачили президент України, Віктор Федорович почав вже думати про майбутні вибори, розуміючи те, що його підтримка в народі становить менше 40%, тому і було обрано шлях — засудити і посадити всю опозицію: Юлію Тимошенко, Юрія Луценка та інших, і повірте, це не кінець, це тільки початок...і такий «початок» може дійти до кожного з нас. Тримаймося Україно!
Юлія Тимошенко заявляє про незаконність процесуальних дій, які у середу під час шестигодинного допиту здійснював слідчий Головного управління Генеральної прокуратури з розслідування особливо важливих справ.

«Сьогодні вже відбуваються якісь надзвичайні події в прокуратурі. Сьогодні протягом шести годин здійснювали незаконні абсолютно дії у відсутності адвоката», — сказала Юлія Тимошенко сьогодні журналістам після допиту в Головному управлінні ГПУ з розслідування особливо важливих справ, повідомляє її персональний сайт.

Лідер партії «Батьківщина» уточнила, що сьогодні вона прийшла на допит без свого захисника, оскільки він в цей час знаходився на судовому засіданні, захищаючи іншу людину.

«У будь-якій країні може бути таке, і тоді переносять допит і дають можливість бути з захисником. Мене сьогодні позбавили права бути із захисником. Я не могла вийти і не брати участь в тому абсурді, який був тільки що протягом шести годин», — додала вона.

За словами Юлії Тимошенко, сьогодні під час допиту їй намагалися пред’явити безліч документів, висунути нові обвинувачення, які також пов’язані з виплатою пенсій за рахунок «екологічних» коштів.

«Шість годин – ні про що, шість годин прямого знущання. Я думаю, що всьому є межа, і якщо президент України Янукович такими методами розправляється зі своїми опонентами – просто гріш ціна йому і як людині, і як політику. Я думаю, що сильний політик, яким він себе вважає, завжди здатен конкурувати, боротися, а не просто таким чином репресувати своїх опонентів», — наголосила вона.

6 коментарів

Андрій Круглашов
Тим не менш, Юлія Володимирівна продовжує грати свою гру. Кого захищає її персональний адвокат? Якщо він у неї один, то що, мусить підробляти додатково?

Це я лише заради збалансованості.

А що ж стосується вищеозначених дій влади (саме влади, адже держави у нас немає, як гравця, є лише огидний конгломерат в якому вся влада — виконавча) то очевидно, що вони поставили себе над законом. Закон для них — лише інструмент. Він взагалі не для них. Суверен — от вищий Закон. Трансцендентальний у нас Президент. Православний і правосвідомий.

Як казав вождь всех народов: «Если враг не здаеться — его уничтожают»

Так что, улыбаемся и машем.
Віталій Бурденюк
6 годин знущались???? Бідненька… А нам ще чотири роки терпіти!!!
Андрій Круглашов
якщо терпіти, то не чотири…
Станіслав Попов
знаєте, шановне панство, якщо всі разом візьмемось, то впринципі, то «терпіти» залишеться місяць, а то і менше… помаранчева революція ще не закінчилась, а тільки в 2004 році розпочалась, тому все по-переду…
Андрій Круглашов
ну а що через місяць? державний переворот і реставрація? Що ж то за революція :(
Володимир Антонюк
Системне глупство представників нинішньої тимчасової влади у мене викликає просто захват. Як можна так лажатися щодня і в усьому — від таких «дрібниць» як поет Чехов до такого чуда як бюджет на 2011. Ну вот як така славна команда безпринципних бздурів зможе протриматися разом більше 2-3 років інакше як не на страхові? Вони намагаються сіяти страх (одна з перших цитат першого заступника голови ОДА — «Страх найкращий мотиватор до ефективної державної служби»), але найбільше бояться саме вони. І їх страхи страшніші наших побоювань ;)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте